SEO - VAŠ NOVI
IZVOR PRODAJE

Uvećajte prodaju uz pomoć Google-a,
pozicionirajte se na vrhu pretraživača,
budite korak ispred konkurencije.
Header logo prodajna

Budite na vrhu

KAKO VAM SEO MOŽE POMOĆI?

KAKO SMO SEO USLUGAMA POMOGLI DRUGIMA?

Ovo su samo neke od naših uspešnih priča:

A KO SMO ZAPRAVO MI?

Naša agencija Public Image je idejni tvorac i vlasnik portala Luftika. Za 6 godina sajt Luftika je došao do MILION poseta mesečno  prirodnom pretragom zato što smo radili na SEO. Bukvalno je SEO jedan od ključnih faktora zašto je Luftika toliko posećena.

0
Godina postojanja
0
Projekata
0
Članova tima

ŠTA MOŽEMO DA UČINIMO ZA VAS?

Izrada sajtova

Moderni Wordpres sajtovi prilagođeni svakom uređaju

SEO Benchmark

Kreiranje i vođenja Google kampanja fukusiranih na trenutno i dugoročno povećanje prodaje

SEO Paketi

Superzanimljivo vođenje Faceboook i Instragam naloga

SEO Konsultacije

Superzanimljivo vođenje Faceboook i Instragam naloga

POKLON IZNENAĐENJE

Pošto ste imali strpljenja da stignete čak do ovog dela stranice, to znači da vam je SEO važan.
Zato smo pripremili za vas poklon iznenađenja, koji možete iskoristiti u narednih 30 dana za bilo koju od naših usluga za ugovor sklopljen na godinu dana (izrada sajtova, SEO benchmark analiza, SEO paketi, SEO konsultacije).

SAMO U NAREDNIH 30 DANA , POKLON VAUČER U VREDNOSTI OD

0

ZA KOGA SU NAŠE SEO USLUGE?

SEO je za vas ako ispunjavate neki od sledećih kriterijuma:

ZA KOGA NISU NAŠE SEO USLUGE?

Naše SEO usluge nisu za vas ako ispunjavate neki od sledećih kriterijuma:

ČESTA PITANJA

Odgovor je „ne“! Generalno govoreći, ne možete platiti Google-u da vas bolje rangira u rezultatima pretrage. A SEO agencija ili specijalista koji kažu da je ovo izvodljivo ne daje vam širu sliku – najbolje je da pomoć potražite negde drugde umesto da im date svoj novac. Pojavljivanje u organskim rezultatima Google pretrage ne može da se kupi, ali unošenje izmena za poboljšanje SEO-a vaše veb stranice može tokom vremena značajno uticati na vaše rangiranje u pretrazi.

Odgovor je opet “ne”. Google oglasi su opcioni, ali vredan deo veće SEO strategije koja može biti posebno korisna za generisanje brzog i relevantnog saobraćaja. Najjednostavnije rečeno, Google Ads je plaćeno oglašavanje u celosti, dok se SEO odnosi na stalni rad, održavanje i poboljšanje sadržaja na veb sajtu.

Zavisi od više faktora… Može proći od četiri do šest meseci da se rangira na prvoj stranici Google-a, pod pretpostavkom da pišete dobar sadržaj i optimizujete svoju veb lokaciju za pretraživače. Ako postoji velika konkurencija ili niste dobro optimizovali svoju veb lokaciju, može proći šest do 12 meseci da bi se videli rezultati.

SEO-u je potrebno 4-6 meseci da počne da pokazuje rezultate. U nekim slučajevima može proći i do godinu dana da se vidi dosledno poboljšanje od SEO-a. SEO nije trenutno rešenje – zahteva vreme i trud da bi se videla poboljšanja u rangiranju i posetama.

Ovo se može dogoditi iz više razloga. Ako ste ažurirali svoju adresu i čekate na verifikaciju, ili ako Google dovodi u pitanje lokaciju vašeg preduzeća i želi foto dokaz, vaš unos može biti suspendovan. Možda ćete imati problema i ako Google primeti da je vaša stranica na silu i bez šireg konteksta preoptimizovana ključnim rečima.

Dobri dizajneri i programeri vladaju znanjima specifičnim za njihova polja delovanja. No, kada je u pitanju SEO, i jedni i drugi prave tipske greške koje onemogućavaju vaš sajt za dobro rangiranje na Google. SEO agencija ili samostalni stručnjak bi trebalo da budu uključeni u ranim fazama vašeg projekta, kako bi sajt imao šansu za najviše rangiranje na Google.

Kontaktirajte nas

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top